Arkiv för kategori humor

Sverigemästare i SEO 2011

Då var den då igång – tävlingen ingen väntat på! Jakten på titeln ”Svensk Mästare i SEO”, anno 2011. Eller inofficiell mästare i alla fall, det är inte någon officiell tävling. Inofficiell för att det inte kan finnas någon officiell sådan, i brist på ett officiellt SEO-organ som kan legitimera den. Hur som helst, tänker jag nu gå och vinna mästerskapet och bli Sverigemästare i SEO 2011?

Bättre än att bli svensk mästare i SEO

Inga kommentarer

SL:s nya spärrar kostar 69 miljarder!

Efter den smått hysteriska siffran fyrtiotusenmiljarder som Margareta Sandstedt hystade ur sig i riksdagen nyligen så var det knappt man reagerade idag när man på bästa insändarplats i ”Mitt i Söderort” kunde läsa att SL inte bara ljuger om plankningen och dess kostnader, deras nya spärrar som skall förhindra plankningen äter dessutom upp i princip hela landstingsbudgeten!

Miljon eller miljard - exempel

1 Kommentar

40 tusen miljarder kronor

Margareta Sandstedt, en av Sverigedemokraternas nykomlingar i riksdagen, vädrar sin oro över EU:s strategi på elmarknaden. Man kan förstå hennes oro – inte nog med att medlemmar i regeringen gått ut och sagt att man måste skaffa treglasfönster och att vi har ett problem med nätavgifterna, dessutom är kostnaderna helt hysteriska. Runt 400.000 Euro, eller i svenska kronor då – fyrtio tusen miljarder.

Hur många miljarder sa du?

4 Kommentarer

8-0 i curling

Sjukt kul spel till Desiren, och det tog lite tid innan jag lyckades piska datorn med 8-0..

Se bildbeviset

Inga kommentarer

Kristina Lugn naken!

Jag satt och tittade i lite loggar för mer eller mindre populära webbsajter och, fråga nu inte hur, i det sammanhanget dök skvallersajten Hot Gossip upp. De hade uppenbarligen haft en trafikpeak i samband med att de lyckades få in förstaplatsen i “Regina Lund naken” i googles SERP. Tusentals besökare på bara några dagar.

En kollega hörde fel och undrade varför en naken Kristina Lugn skulle generera trafik.

Se Kristina Lugn naken

, ,

5 Kommentarer

Wadda ladda leffit

Säga vad man vill om YouTube och dess BNP-nedsättande inverkan på den industrialiserade världen, men ibland har man jäkligt roligt där. Som när man snavar över den här mashup:en av Danzig och Shakira. Notera speciellt den underbara textningen, som The Yale institute of Danzig research bjuder på.

,

Inga kommentarer